Home / Actual / CSM Săcele, clona echipei FC Precizia Săcele, așteaptă să vadă dacă va fi primită direct în Liga a IV-a
sursa foto originala monitorulexpress.ro

CSM Săcele, clona echipei FC Precizia Săcele, așteaptă să vadă dacă va fi primită direct în Liga a IV-a

  • Clona echipei de fotbal FC Precizia Săcele vrea direct în Liga a IV-a
  • CSM Săcele se înscrie în seria echipelor finanțate de primării pentru că vine un an electoral
  • Dacă va începe din Liga a IV-a, CSM nu va avea drept de promovare în sezonul viitor

CSM Săcele, nimic altceva decât o simpla clonă electorală a clubului FC Precizia Săcele, vrea să joace în acest sezon direct în Liga a IV-a la fotbal.

În mod normal, nou înființata echipă ar trebui să pornească de jos, dar profitând de dorința AJF Brasov de a reîntregi campionatul Ligii a IV-a, CSM-ul așteaptă un vot in Adunarea Generală a AJF-ului.

Săcelenii nu sunt singura echipa ce a solicitat înscrierea în campionat. Tot în Liga a IV-a mai vor să evolueze din sezonul 2023-2024 și Colțea Brașov, CS Vulcan, CSM Făgăraș, ASF Hărman și Olimpic Voila.

Inflația de echipe susținute de primăriile din județ a fost deja sancționată declarativ de conducerea uneia dintre echipele de tradiție ale fotbalului brașovean de liga inferioara, conform monitorulexpres.ro

Este vorba de ACS Steagu Roșu Brașov, cea care nu s-a înscris în campionat! „Vom lua un an pauză de un an la Liga 4. Noi am avut continuitate în ultimii ani, am jucat și în pandemie și acum văd că sunt primite echipe finanțate de primării pentru că vine un an electoral. Ne vom axa în acest sezon pe Centrul de Copii și Juniori “, a spus Edi Gherghe, vicepreședintele clubului brașovean pentru monitorulexpres.ro

Cel mai cunoscut produs la clubului este mijlocașul Dan Spătaru (18 ani), fotbalist deținut în coproprietate cu ACS Kids Tâmpa Brașov și care sezonul trecut a fost împrumutat în Liga 2 la FC Brașov.

S-ar putea să vă intereseze și știrea următoare: Nici nu au înființat CSM Săcele și deja l-au politizat. Ce partid își plasează oamenii în conducere?! – Saceleanul 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia