Home / Actual / Tupeu maxim! După ce a trimis zeci de angajați ai Serviciilor Săcelene în somaj, primarul Popa Virgil vorbește de crearea de locuri de muncă (P)

Tupeu maxim! După ce a trimis zeci de angajați ai Serviciilor Săcelene în somaj, primarul Popa Virgil vorbește de crearea de locuri de muncă (P)

  • În februarie 2023, Popa Virgil a mințit în emisiuni TV că toți angajații Servicii Săcelene SRL vor fi preluați de către RAT Brașov
  • Toți însă, fără excepție, au fost concediați la momentul 1 septembrie 2023. Zeci de familii au fost lăsate fără venituri
  • Acum, în campanie electorală, candidatul PSD îi minte iarași pe săceleni cu promisiuni fără acoperire

Desi ii place sa se laude ca este un mare om si sustine comunitatea, in momentele cu adevarat importante, Popa Virgil sacrifica pe oricine si nu lasa nimic in urma sa.

Poate cel mai bun exemplu este distrugerea sistematica a SC Servicii Sacelene SRL, o societate comerciala aflata in suordinea Consiliului Local si care ar fi trebuit sa fie un exemplu de buna practica.

Acolo, desi a plantat o conducere politizata atat la nivel de management, cat si la nivel de Consiliu de Administratie, Popa Virgil a nenorocit fara nici o urma de regret zeci de familii care si-au vazut veniturile afectate in urma disponibilizariolor de la 1 septemrbie 2023.

Pana la momentul 1 septembrie 2023, Popa Virgil mintea in emisiuni TV platite tot din bugetul local, ca toti angajatii trebuie sa stea linistiti si ca ei se vor regasi la RAT SA. Desi a fost avertizat public sa nu mai spuna astfel de lucruri neadevarate, primarul de la Săcele a continuat sa minta pana in ultima clipa. 

De fapt, zeci de angajati si familiile lor NU au insemnat nimic pentru Popa Virgil si astfel au fost concediati.

In tot acest timp, firme de casa – ba ale unor nepoti, ba ale unor colegi de partid din PSD, prestau lucrari pe bani grei si se imbogateau de la bugetul local. 

Multe din aceste lucrari ar fi putut sa fie prestate de catre SC Serviciile Sacelene SRL si multe locuri de munca ar fi fost pastrate mai departe.

Lui Popa Virgil nu ii pasa de fapt decat de cei din camarila sa politica, ceva famiglia si colegi de partid.

Restul sacelenilor NU conteaza! Aceasta este realitatea politica a anului 2024, cu Popa Virgil aflat la nivel maxim de tupeu, aroganta si conducere idioasă!

Material realizat la comanda PNL Brasov, cod AEP 21240015

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia