Home / Actual / Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele: Din postura de primar voi colabora strâns cu Poliția Română pentru a avea un climat de ordine și siguranță la Săcele (P)

Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele: Din postura de primar voi colabora strâns cu Poliția Română pentru a avea un climat de ordine și siguranță la Săcele (P)

Vom munci pentru a avea un municipiu Săcele liniștit, cu ordine publică și siguranță ridicată a cetățeanului și a familiilor!

Săceleni, din postura de primar, având în spate o bună experiență din perioada în care am fost Președintele ATOP – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a județului Brașov, îmi propun 5 măsuri care să sprijine Poliția Română și activitatea acesteia:

  • Prin protocol de colaborare, voi oferi Poliției Române acces rapid și direct la sistemul de monitorizare cu camere de pe raza Municipiului Săcele. În acest moment Poliția Municipiului Săcele trebuie să aștepte răspuns și acord din partea Poliției Locale pentru a putea verifica imagini din sistemul local de supraveghere.
  • Vom oferi sprijin logistic, prin dotarea materială necesară, prin achiziție din bugetul local și darea în gestiune către Poliția Română: detectoare alcool, drug test, aparate radar, etc
  • Vom mări numărul de camere de monitorizare și vom forma o rețea care să ajute la supravegherea atentă a Municipiului nostru. Toți locuitorii să fie protejați corespunzător! 
  • Identificarea unor soluții pentru modernizarea sediului Poliției Municipiului Săcele, inclusiv amenajarea unei parcari în apropierea instituției
  • O buna relationare intre serviciul social din cadrul Primariei Sacele si Politia Municipiului Sacele. Vom transmite periodic rapoarte de evaluare a riscurilor de violență în familie, de abandon sau alte situații vulnerabile, astfel încât autoritățile competente să poată estima corect situația și să intervină din timp pentru evitarea unor situații grave.

La Săcele, la alegerile locale din 9 iunie, Partidul National Liberal propune cea mai bună echipă administrativă formată din Ciprian Sterpu – Primar al Municipiului Săcele si Adrian Veștea – Președinte al Consiliului Județean Brașov. 

Ciprian Sterpu vine în fața săcelenilor cu o viziune clară axată pe ideea de dezvoltare și modernizare accelerată a comunității săcelene.

La 43 de ani, acesta are maturitatea, energia, cât și experiența necesară unui mandat administrativ al cărui scop este rezolvarea principalelor probleme cu care ne confruntăm la Săcele.

Adrian Ioan-Veștea este principalul vector al dezvoltarilor administrative ale judetului Brașov în ultimii 8 ani.

A fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut județul nostru, având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă cheia dezvoltării sustenabile și incluzive a comunității noastre.

 

Material realizat la comanda PNL Brasov, cod AEP 21240015

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia