Home / Actual / Cercetări penale la Săcele după ce un bărbat și-ar fi agresat fizic soția

Cercetări penale la Săcele după ce un bărbat și-ar fi agresat fizic soția

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de ”violență în familie și amenințare”, după ce un bărbat și-ar fi agresat fizic soția.

Polițiștii săceleni au fost sesizați de către o femeie din localitate, care reclama faptul că soțul acesteia s-ar manifesta violent față de ea și îi creează o stare de temere.   

Astfel, față de sesizarea primită, un echipaj de poliție s-a deplasat în scurt timp la adresa indicată și a constatat că între cei doi parteneri ar fi existat o stare conflictuală, creată în urma unor discuții în contradictoriu, dar și pe fondul consumului de alcool din partea bărbatului, care ar fi generat o agresiune între cei doi.

Pentru cele stabilite polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, iar din întregul material probator s-a stabilit că între cei doi există un risc iminent de violență, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, în baza căruia bărbatului i-au fost stabilite mai multe restricții pentru protejarea persoanei agresate.

De asemenea, în aceeași cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru care se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, cercetări efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia