Home / Actual / Dacă îl vedeți, anunțați Poliția! Un săcelean a fost dat dispărut de autorități. A plecat spre o rudă, dar nu a mai ajuns la destinație

Dacă îl vedeți, anunțați Poliția! Un săcelean a fost dat dispărut de autorități. A plecat spre o rudă, dar nu a mai ajuns la destinație

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că FEJER LASZLO, în vârstă de 65 de ani, ar fi trebuit să ajungă la o rudă, aflată în județul Covasna, însă nu a ajuns până în prezent.

Acesta are următoarele semnalmente: înălțimea 1,70 m, ochi căprui, constituție atletică, păr scurt, cărunt, ten închis.

La momentul plecării acesta purta pantaloni de culoare închisă, un pulover de culoare verde, o geacă de culoare albastră și era încălțat cu o pereche de bocanci.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana semnalată sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

sursa bizbrasov.ro

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia