Home / Actual / Săceleanul Maxim Iacob este la doar 14 ani una dintre marile speranțe ale badmintonului românesc

Săceleanul Maxim Iacob este la doar 14 ani una dintre marile speranțe ale badmintonului românesc

Maxim Iacob este deja una dintre marile speranțe ale badmintonului românesc, chiar dacă nu are decât 14 ani. 

Săceleanul a câștigat recent, fără mari probleme, și Campionatul Național U15 de la Galați, la toate cele trei probe: simplu, dublu și dublu mixt, spune gsp.ro

Antrenorul Dan Stegaru, cel care l-a descoperit în urmă cu 9 ani, dintr- o întâmplare, rememorează: „Cred că era «Săptămâna Altfel» la școală și fratele lui, Ioan, care era mai mare, a venit aici, la sala de badminton. A venit și cu Max, care avea doar 5 ani. Era prea mic să joace, așa că l-am dus să dea cu racheta într-un fluture suspendat. M-am luat cu treabă cu copii mai mari, am uitat de el și mi-am amintit abia după mai mult de o oră și jumătate. Iar Max era tot acolo, nu se oprise din lovit fluturele cu racheta. Nu-mi venea să cred”.

Max are mari perspective. La competițiile europene din zona noastră, precum cel de la Novi Sad, cu 800-1.000 de participanți, a ieșit cel mai bun jucător al turneului.

Acum, tanarul si talentatul sportiv se gandeste la Olimpiada din 2028 si la o posibila intalnire cu idolul sau din badminton, malaesianul Lee Chong Wei

citeste intreg articolul pe La numai 14 ani, Maxim Iacob, una dintre primele rachete de badminton din România, și-a fixat obiective mari: „Vreau în Top 10 mondial!” (gsp.ro)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia