Home / Actual / Zoo Brașov, evenimente speciale cu ocazia ”Zilei Internaționale Panda Roșu”

Zoo Brașov, evenimente speciale cu ocazia ”Zilei Internaționale Panda Roșu”

Sâmbătă, 21 septembrie, vă invităm să îi sărbătorim pe Peggy și Benjamin, cei doi panda roșu de la Zoo Brașov și singurii din țară, în cadrul ” Zilei Internaționale Panda Roșu”.

Între orele 10:00 și 16:00, sunteți așteptați în zona adăpostului panda roșu pentru a-i întâlni pe cei doi răsfățați ai zilei, dar și pentru a interacționa cu specialiștii noștri, care vă vor dezvălui aspecte fascinante din viața acestor animale.
Avem pregătite jocuri de cultură generală, vânători de comori și quiz-uri, dar și ateliere pentru cei mai mici dintre vizitatori.

Organizat la inițiativa Red Panda Network, evenimentul este dedicat conștientizării protecției acestor mamifere unice și fascinante, aflate pe cale de dispariție.

(Foto) Cartierul Ștefan cel Mare, lângă locul de joaca pentru copii: Șobolani morți, rahat de animale, mizerie și mucuri de țigară – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia