Home / Actual / Au fost prinși în fapt: Jiji și Jorjică fac blat cu Marcelică!

Au fost prinși în fapt: Jiji și Jorjică fac blat cu Marcelică!

Blatul dintre PSD și AUR, dezvăluit de Gigi Becali

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a susținut la Realitatea TV, că fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe George Simion în campania de la prezidențiale. Scopul acestui ajutor este de a-l duce pe liderul AUR în turul 2 al prezidențialelor.

„Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi». Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate”, a declarat Becali, la emisiunea „Culisele Statului Paralel”, moderată de Anca Alexandrescu. Dezvăluirea patronului FCSB confirmă acuzațiile la adresa PSD, potrivit cărora ar urmări un blat cu AUR la alegerile prezidențiale.

Liberalii au reacționat dur!

Aceștia susțin că Moscova ar avea interesul de a slăbi aderența României la valorile europene, iar creșterea influenței unui partid precum AUR, cu o retorică naționalistă și anti-UE, ar servi acestui scop.

Liberalii spun că o eventuală intrare a lui Simion în turul 2 al alegerilor prezidențiale ar amplifica mesajul anti-european și ar alimenta tensiunile interne, fapt care ar putea duce la o deteriorare a relațiilor României cu partenerii săi occidentali.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia