Home / Actual / Sâmbătă – 12 octombrie – sunteți așteptați la Farmers Market, în curtea Brutăriei Tóthék

Sâmbătă – 12 octombrie – sunteți așteptați la Farmers Market, în curtea Brutăriei Tóthék

Sâmbătă, 12 octombrie, vă invităm la cea de-a treia ediție a evenimentului Farmers’ Market, care va avea loc în curtea brutariei, între orele 08:00 – 14:00.

Ca și la edițiile anterioare, evenimentul va aduna producători și artizani locali. Pe lângă produsele autentice, vă aşteptăm și cu pizza caldă preparată din aluat cu maia sălbatică.

Pe lângă bunătăţuri locale, pregătim şi pentru cei mici si mai mari ateliere creative:

– Atelier de facut bratari cu margele pentru cei mai marisori si figurine de colorat ptr cei mai mici, cu creioane aquarell
– Atelier de modelat lut si figurine ipsos
– Colorat

Toate acestea pentru un weekend cu bun gust la Brutăria Tothek, unde veți descoperi tradiția și vă veți bucura de aromele locale.

Scopul principal al evenimentului este de a susține comunitatea locală de producători și consumatori, iar dacă simţi şi tu că vrei să susţii producătorii mici şi vrei să aparţii acestei comunităţi frumoase, te aşteptăm cu drag pe 12 octombrie!

Cine vine, ce aduce? 

Organizatorii sunt încântați să vă anunțe că la târgul producătorilor locali, Farmers’ Market, veți putea întâlni câțiva dintre cei mai buni artiști ai gustului! 

🥛 Ferma Căţean aduce brânzeturi delicioase, făcute cu grijă și pasiune, direct de la sursă. Nu ratați ocazia de a gusta autenticitatea!

🧀 Laptareasa din Tohan vă va încânta cu specialitățile sale de lactate, de la brânza la iaurturi cremoase, toate realizate din ingrediente naturale.

🍕 Da Giuseppe Formaggeria Artigianale este locul unde tradiția italiană se îmbină cu pasiunea pentru brânzeturi fine. Pregătiți-vă pentru o explozie de arome!

🌱 Bio Carpathia ne aduce cele mai sănătoase brânzeturi BIO, cu respect față de natură și fără chimicale.

Veniți să descoperiți aceste delicii locale și să susțineți micii producători care pun suflet în fiecare produs!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia