Imobilul teren pe care se va dezvolta viitorul Parc Industrial se află situat în județul Brasov, municipiul Săcele, pe strada EXTRAVILAN – zona 2 lângă CET sau identificat prin Cartea Funciara nr. 116451 Săcele, nr. Cad/top 116451, în suprafață de 146.100 mp.
Beneficiara investiției – SC TRANSFORMER ENERGY SUPPLY este o companie din Ghimbav ce a fost înființată in 2009 și are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice.
Transformer Energy Supply SRL are o cifra de afaceri neta de 40.989.814 lei si un număr mediu de 16 angajați.
Despre PUZ-ul Parcului Industrial
Accesul se face direct fie direct din str. Timis Triaj, cu un carosabil de 7 m, cu dublu sens si cate 1 trotuar limitrofe de 2,5 m, șanț preluare ape pluviale de 0,5m si o zona verde variabila dimensiune.
Locurile de parcare vor fi asigurate in incinta terenului studiat, după cum urmează:
- Parcari: cate 1 loc de parcare la 4pers, iar autotrenuri cate 1loc/250-500mp utili hala
- Clădirile propuse, cu regimul de înălțime max P+E+R(M), au asigurate atât accesul pietonal, cât si pe cel carosabil din drumurile nou propuse
Planul Urbanistic Zonal (PUZ-ul) se va dezvolta pe o suprafață teren = 146100 mp si va avea următoarea distribuire pe subzone:
ZID – zona de mica industrie si depozitare 119.900 mp
ZRM – subzona reciclare materiale preponderent metalice 7800 mp
ZE – subzona tehnico-edilitara 1650 mp
ZPV – subzona de protecție verde 16750 mp
Proiectul prevede realizarea unor hale preponderent de depozitare, dar si mica industrie.
Destinația: depozitari ( ansambluri si subansambluri metalice, confectii metalice , componenete secundare metalice , depozitari lemn/carton , depozitari cauciucuri auto , depozitari ambalaje – carton, PVC, lemn, cauciu, materiale plastice, materiale nemetalice.
Ca productie se vor realiza ateliere confectii metalice, ansambluri si subansambluri metalice, servisare auto , cu statie ITP, cat si diverse ateliere reparatii – electrocasnice, tamplarii PVC /metalice/lemn, sere , exclusiv activitati zootehnice.
Procesele de fabricatie cuprinse in fluxul tehnologic sunt specifice activitatii de lacatuserie, tinichigerie, diverse prelucrari activitate care implica operatii de debitare, gaurire, montaj realizat cu ajutorul organelor de asamblare specifice. spatii de depozitare materii prime / depozitare pe verticala in rafturi specifice; spatii efective de productie care corespund diferitelor operatii ce constitue fluxul tehnologic, flux care are doua componente: pregatirea materialelor conform proiectelor si montajul final.
Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.